Welcome to Candylight Blog +Follow | +Dashboard
#Yana Valancessa'#: Contest oh bergayanya aku !

Contest oh bergayanya aku !

Greeting Text 
Okay , tadi ade budak comel request contest ni dkat Shoutmix Yana , klau tk percya . Tgok lah okay ? hihi , okay Yana tk nk tulis pnjg2 di sini sbb sakit tngn :) hihi , Okay , apa tajuk di ats tu "S A Y A  J O I N  C O N T E S T  L A G I ! Okay , contest ap ? tajuk die ? okay , tajuk die ialah  

CONTEST OH BERGAYANYA AKU

Hee , comel kan ? nk tahu syarat2 nye ape ? tgok dibwah >:

mestilah FOLLOW blog nina dan qjey (wajib sebab senang mengetahui update contest ini dari semasa ke semasa)
2.LIKE lah page kami
3.BUAT satu entry yang bertajuk : CONTEST OH BERGAYANYA AKU !
4.COPY banner di atas dan letak di dalam entry anda sekali serta linkkan ke blog ni
5masukkan SATU gambar anda yang paling bergaya, cantik, hot dan sebagainya untuk dipertaruhkan (lebih pun tak apa) - gambar tersebut boleh di edit/original
6tag minimum 2 rakan blogger dan mestilah mereka tahu yang mereka ditag (beritahu je orang yang korang tag tu)
7contest ini akan dibatalkan sekiranya kurang dari 5 penyertaan. so tag lah ramai ramai lagi bagus
8terbuka kepada lelaki dan perempuan
9TARIKH TUTUP : 04/10/2011 - 04/11/2011
Hadiah :
1st - topup RM 10 (MAXIS/CELCOM)
2nd - topup RM 5 (MAXIS/CELCOM)
3rd - topup RM 3 (MAXIS/CELCOM)
Yana nk tag  :

Gambar untk contest oh bergayanya aku !



Lots of love : Yana Valancessa'

3 budak comel comments:

Ruqaiyah Amanina said...

thanks for join . nice pic dear ! gudluck ! ;)

Ariena Hisham said...

Hai! Nice pic laa. Saya pun join contest yg sama macam awak! Saya follow sini tau. Jom usha blog saya pulak :) Hihi

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

yana valancessa said...

@Ariena Hisham

Hai back ! Thanks :) oh , okay join lah :) orite !