Welcome to Candylight Blog +Follow | +Dashboard
#Yana Valancessa'#: Link ada background

Link ada background

Greeting Text

Korang cuba tekan link tu,tgok ada warna pink.Dia mcm hover :)

Tekan ctrl+f,then search this code..
a:link
Dah jumpa?good,then dekat bawah a:link tu  ada bentuk mcm ni kan } nmpk tak ? kejap yana tunjuk contoh picture ni 
(click untuk picture ni untuk nmpk lebih jelas)

a:hover {
background-color: #FF9999;
border-radius:3px;
padding:1px;
-webkit-transition-duration: 2s;
filter: none;
color: #FF6699;
text-decoration:none;
}

Colour tu korang boleh pergi ke sini >html color codes<



Lots of love : Yana Valancessa'

2 budak comel comments:

✿ Syima Kim's ✿ said...

Orait ! Thankyou Yana sebab approve request Syima :) Syima dah buat dan menjadi :D

Nur Kiasatina ^_^ said...

Hi akak . Kite pun nak macam akak jugak la (Tekan Sini Untuk Comment . Nak nak nak ~ Tapi tak pandai buad. Dah try dah tuto kak lyssa. tapi xmenjadi . Boleyh Takk akak tolong buadkan kat saye :D Hee :)


http://secret-domokun.blogspot.com/